2012 m. spalio 2 d., antradienis

Gera grįžti namo

Gera grįžti namo. Kai laukia. Kai vakarienė jau beveik pagaminta, o užkandžiai ant stalo.

Gera ragauti naujus skonius ir dalintis dienos įspūdžiais.

Šis užkandis netradiciškas, tačiau labai paprastas pagaminti. Puikus vegetariškas užkandis ar tiesiog "kai nesinori mėsos".



Reikės:
Širdelės formos prancūziško batono (nebūtinai :));
Vynuogių (šiuo atveju žalių)
Ožkos sūrio
Druskos

Vynuoges reikia pakepinti keptuvėje, pabarsčius druska. Taip pat atskirai pakepti batono gabalėlius. Ant jų užtepti ožkos sūrio, sudėti iškepusias vynuoges ir sujungti tarpusavyje. Neįtikėtinai paprasta. Nauja (man). Ir skanu :)

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą